Wat kan u van ons verwachten?

Zoals gezegd houden wij ons voornamelijk bezig met super lekkere burgers, onze sausjes zijn zelfgemaakt; voor ons vlees en onze buns doen we beroep op externe leveranciers die ons constante topkwaliteit kunnen leveren. We werken nog steeds aan nieuwigheden, maar dit zijn de Opties burgers en onze  Hapjes en desserts.

Wenst u glutenvrij te eten, wij kunnen glutenvrije buns voorzien ook. Heeft u andere vragen of opmerkingen, laat ons gerust iets weten.

Zoals vermeld op de home pagina kunnen wij nu ook porseleinen servies meebrengen, om alles iets mooier en degelijker te presenteren, dit aan een kleine kost. Hier hebben wij gekozen naar het servies van cosy en trendy, the streetfood collection, want zeg nu zelf wat past er beter bij een foodtruck. U kan hiervan een foto vinden bij onze blogposts, neem gerust een kijkje op deze pagina en stel uw vraag via het contact formulier. Wij beantwoorden deze steeds zo snel mogelijk, liefst binnen de 24uur maar in de zeer drukke periodes kan het zijn dat het iets langer duurt. Als er een probleem moest zijn met het contact formulier kan u ook steeds rechtstreeks mailen naar info@boppinburgers.be of ons een belletje geven op 0472240617.